Medlemsförmåner

Förutom de rättigheter du har som medlem i en facklig organisation, kan föreningen erbjuda dig ett antal extra förmåner. Genom ditt medlemskap får du t ex tillgång till ett antal fritidslägenheter i fjällen och på Gran Canaria som vi hyr ut till lägsta möjliga pris.

Andra förmåner som ofta lönar sig att utnyttja är de särskilda avtal som sluts med förmånsgivande företag. Avtalen sluts i vissa fall direkt med Tjänstetandläkarna eller Tandläkarförbundet och i andra fall med andra organisationer som t ex Saco, vilka våra medlemmar då kan ta del av. Information om avtalade förmåner finns framför allt på respektive företags hemsidor, men också på sidorna i menyn här till vänster.

Vi har sedan länge en rad samarbeten med olika försäkringsbolag. Föreningen samverkar med Akademikernas a-kassa angående arbetslöshetsförsäkringen och vi har avtal med Folksam om förmånliga sak- och personförsäkringar. Försäkringarna får våra medlemmar ta del av till reducerad kostnad.

Som medlem i Tjänstetandläkarna innefattas du av Akademikernas inkomstförsäkring, förutsatt att villkoren för försäkringen uppfylls. Inkomstförsäkringen är ett komplement till a-kasseersättningen, som idag är låg för den tandläkare som förlorar sin anställning.

Genom Tjänstetandläkarna ansluts du till Sveriges Tandläkarförbund, vilket innebär att du får ta del av alla förmåner som förbundet erbjuder. Du får bland annat Tandläkartidningen gratis, deltar i förbundets kurser och Odontologisk Riksstämma till reducerat pris. Läs mer om fömånerna via förbundet på Tandläkarförbundets hemsida.  

Läs mer om våra medlemsförmåner under menyflikarna till vänster.

För mer information kontakta:

Kansliet

Tel: 08-54 51 59 80

E-post: kansliet@tjanstetandlakarna.se

Vill du resa bort på semestern?

 

Läs mer om våra lägenheter på Gran Canaria...
 
 
 

... och i Åre och Sälen.

Vill du besöka andra resmål?

 

Våra medlemmar erbjuds även rabatt på hotellkedjan First Hotels.