Lägenheter på Gran Canaria

Tjänstetandläkarföreningen har placerat en del av sina tillgångar i fritidslägenheter. Genom lägenheterna förenas en trygg placering av det ekonomiska kapitalet med att våra medlemmar får konkret nytta av föreningstillgångarna.

Vi har för närvarande två semesterlägenheter på Gran Canaria. Båda lägenheterna ligger i ett område med en lokal tillsyn och god service. Där finns också en receptionsservice som kan hjälpa till med alla vanliga önskemål.

Lägenheterna ligger i området Rocas Rojas, som är ett av de tidigaste turistområdena som exploaterades på södra Gran Canaria. Bakom anläggningen stod Svenska Arbetsgivarföreningen (som idag ingår i Svenskt Näringsliv), som avsåg att sälja de enskilda lägenheterna till svenska företag och personalstiftelser etc. Detta skedde i hög grad och de svenska intressena är alltjämt dominerande i området. Vid sidan av lägenheterna finns en svensk skola, svenska kyrkan och rehabiliteringsverksamheten Svenska Re.

Båda lägenheterna ligger på andra våningsplanet och har fin utsikt över poolområdet samt ut mot havet. De består av två sovrum, med en dubbelsäng i vardera rummet, badrum, vardagsrum med matrumsdel och ett välutrustat kök. Ytan är 76 kvm och de har båda en balkong på 13 kvm. Lämpligt antal boende är fyra personer, men med extra sängar kan ytterligare någon eller några dela boendet bekvämt.

Standarden på lägenheterna är hög. Den som helt eller delvis vill basera sin semester på självhushåll har goda möjligheter till det. Kök och köksutrustning motsvarar det vi är vana vid hemifrån. Båda lägenheterna har också tvättmaskin, vilket brukar uppskattas av dem som stannar i två veckor eller mer.

Se fler bilder...

Bokning

Med anledning av Covid-19:

På grund av rådande omständigheter kan förutsättningarna för besök på Gran Canaria ändras snabbt. Vi tar emot bokningar inför framtiden och utlottningen av högsäsongsveckorna vintern 2020-2021 har genomförts som vanligt.

De bokningar som finns räknas som preliminära tills vi fått bekräftat från Rocas Rojas att anläggningen tar emot gäster samt att medlemmen vill behålla bokningen. Om intresset kvarstår skickar vi ut faktura och övrig info inför resan som vanligt. Vi tillåter dock avbokning med kort framförhållning utan avgift, förutsatt att avbokningen kommit oss tillhanda senast den sista vardagen innan avresedagen. Har du några frågor kring detta är du varmt välkommen att höra av dig!

Årets högsäsongsveckor, från vecka 44 till och med påskveckorna, lottas ut till föreningens medlemmar i mars. Formuläret för lottningen öppnas i slutet av augusti. Resterande del av året råder först till kvarn-principen och du som är medlem kan preliminärboka lägenheterna när som helst upp till ett år i förväg. Bokning sker då genom kansliet.

Faktura, förhållningsregler och övrig information skickas ut efter att bokningen bekräftats av kansliet. Observera att lägenheterna enbart hyrs ut till Tjänstetandläkarnas medlemmar.

För mer info/bokning, kontakta:


 

 

 

 

 


 

Jenny Petri
Tel: 08-54 51 59 85 

Priser:

Att hyra en av lägenheterna på Gran Canaria kostar 5000 kr för första veckan. Nästkommande vecka/veckor betalar du 3000 kr per vecka.

 

Priset inkluderar slutstädning, handdukar och sängkläder. Priserna gäller för samtliga veckor under året.

 

Lägenheterna kan hyras upp till tre veckor i sträck. Bytesdagar är lördagar.