Betalsätt - Billogram

Nu blir det roligare och enklare för dig att betala din medlemsavgift! Snart byter vi till ett modernare betalsystem med utökade digitala möjligheter som gör det smidigare för dig att hantera dina fakturor. Bytet sker automatiskt och du behöver inte göra någonting. 

 

Din faktura - ditt billogram

Vi byter faktureringstjänst till Billogram, så när du får en avisering på mejlen eller via sms från Billogram avser det helt enkelt din avgift för medlemskapet hos oss. 

 

Uppdatera dina uppgifter – delta i utlottning

För att du ska få din faktura digitalt behöver vi din aktuella mejladress och/eller ditt mobilnummer. Passa på att uppdatera dina uppgifter på en gång via den här länken eller klistra in den här adressen i din webbläsare: https://reply.surveygenerator.com/go.aspx?u=42524iVA7NUPQyskGNSGF

När du uppdaterat dina uppgifter deltar du samtidigt i utlottningen av ett av en hel hög med presentkort på Åhléns á 200 kr.
Skicka in dina uppgifter senast den 30 april för att delta i utlottningen.

Information om Tjänstetandläkarnas behandling av personuppgifter
Tjänstetandläkarföreningen är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss. Läs mer om hur vi värnar om dina personuppgifter och hur de används.


Flera fördelar med en digitaliserad faktura

Med fler digitala möjligheter erbjuds du ett mer miljövänligt betalsätt och direkt tillgång till din digitala faktura vilket gör det lättare för dig att se om en betalning är gjord. Det bästa av allt är att du inte behöver göra någonting. Här är några fler fördelar:

 • Välj själv vilket betalsätt du vill använda, det är enkelt att byta om du skulle vilja
 • Se tydligt om/när en betalning är genomförd
 • Kommunicera direkt med oss på fakturan
 • Minskad risk för felbetalningar
 • Betala vart du än befinner dig, via en rad enkla betalsätt
 • Schemalägg betalningar på önskat datum
 • Minskat klimatavtryck

 

Så funkar det:

 • För dig som betalar via autogiro eller e-faktura
  Om det redan finns ett digitalt leveranssätt registrerat hos oss på Tjänstetandläkarna (och därigenom Tandläkarförbundet) så kommer fakturan att levereras på exakt samma sätt. Fakturan kommer dock att få ett nytt utseende.
 • För dig som betalar via pappersfaktura
  Om det redan finns en e-postadress eller mobilnummer registrerad hos oss kommer en länk till fakturan att mejlas/sms:as till denna adress istället för att skickas via brev. För den som har pappersfaktura och ännu inte registrerat sin mejladress/mobilnummer får gärna göra det här ovan på sidan. 
  Finns det någon som även fortsättningsvis vill ha sin faktura på papper, trots att det finns en mejladress och nummer registrerat, får man gärna meddela oss det på medlemsservice@tjanstetandlakarna.se

  Obs! att Tjänstetandläkarnas bankgironummer kommer att bytas i samband med övergången till Billogram.

 


För mer information kontakta

 

 

 

 

 

 

Eva Dovresjö
Tel: 08-54 51 59 82